Europaleti – Pret Avantajos, Vanzare, Inchiriere, Reparatii si Reconditionare Europaleti Second Hand

Europaletii sunt paletii din lemn autorizati si marcati cu stantele de epal si eur, marcati conform standardului international ispm 15, fiind singurii paleti care circula neconditionat in Uniunea Europeana.

Dimensiunile acestora sunt 800x1200x145, sunt confectionati in principal din lemn tare. Europaletii sunt folositi la manevrarea, transportarea, depozitarea si comercializarea produselor intre firme, europaletii nostrii  sunt second hand si la reintroducerea pe piata se vor gasi pe doua calitati:

1. EuroPalet de calitatea 1

  • sunt paletii foarte putin utilizati, au o culoare alba, aproape ca paletii din lemn noi, fiind normal sa se intalneasca urme de folosire pe palet

  • nu este necesar sa fie tratati termic, acestia se gasesc in perfecta stare si se admit reparatii la aceasta clasa de paleti

  • paletii euro calitatea 1( albi ) sunt preferati in industria alimentara

2. EuroPalet de calitatea 2

  • sunt paleti care au mai multe cicluri de folosinta, avand o culoare mai inchisa

  • nu este necesar sa fie tratati termic, acestia se gasesc in perfecta stare si se admit reparatii la aceasta clasa de paleti

Atat europaleti calitatea 1 cat si europaleti calitatea 2 sunt proiectati sa reziste la sarcini diferite, in functie de necesitatile clientului, de la 1000 kg pana la 1500 de kg, cand sarcina este distribuita uniform pe suprafata paletului.

Serviciile oferite sunt:

Serviciul de relocare / mutare

SC Practic Production Company SRL vine in ajutorul companiilor si cu un serviciu relativ nou pe piata romaneasca si anume – serviciul de relocare europaleti
Acest serviciu vine in ajutorul companiilor in momentul schimbarii locatiilor de functionare, putand sustine de la echipamente de mutare, transport, personal companiile care au nevoie de garantia unei mutari rapide si eficiente, minimizand timpul si costurile acestei operatiuni se pot baza pe noi in:

  • strangerea, demontarea si impachetarea  mobilierului de birou
  • impachetarea si transportarea documentelor
  • transportul si reinstalarea mobilierului de birou

De asemenea va putem sustine si cu ambalajele si cutiile de carton, indispensabile unei mutari /relocari.

Recuperarea de pe piata in numele clientului a EuroPaletilor

Clientii detin o cantitate de europaleti cu care isi livreaza marfa, nemaiavand insa posibilitatea sa-si recupereze ambalajele din diferite motive, astfel apeleaza la serviciile societatilor care presteaza in numele clientului aceasta activitate, reducandu-si considerabil din costuri.

Reconditionarea Europaletilor din lemn

Datorita utilizarii repetate ale europaletilor, acestea se deterioreaza in timp, avand nevoie de mici reconditionari pentru a mai putea fi reutilizati, de asemenea costurile repararii fiind mai reduse decat costurile achizitionarii de noi paleti.

Vanzarea Europaletilor de diferite tipuri si categorii

Fiecare societate, in functie de domeniul de activitate, utilizeaza diferite categorii de europaleti, firma noastra acoperind toate cererile de paleti de lemn utilizate pe piata.

Inchirierea Europaletilor

Acest serviciu fiind in ajutorul societatilor ce nu utilizeaza ambalaje de lemn decat ocazional, prin acest serviciu costurile fiind foarte reduse.

Livrare Europaleti

Putem asigura transporturi ale marfii noastre catre clienti atat de cantitati reduse cat si cantitati mari, national si international.

Transporturi – serviciul de transport

Depozitarea paletilor si livrarea acestora la cerere

Societatile care nu dispun de spatiul necesar stocarii ambalajelor de lemn, pot apela la societatea noastra pentru depozitarea acestora, livrandu-le la cerere cantitatile necesare.