Paletii din lemn , cu design similar cu cel al paletilor standard euro , cu o capacitate aproximativ egala cu cea a paletilor euro , diferenta facand-o suprafata cu 25% mai mare .

Sunt recomandati in general pentru marfurile ambalate in saci , au o posibilitate pentru stocare cumulativa si sporeste stabilitatea incarcaturii .

Acesti paleti sunt ideali pentru transportarea produselor de mai multe tipuri , de la cel de consum general,productie  , pana la cel industrial , constructii sau auto

Recomandam o incarcatura maxima de 1500 kg pentru utilizarea in conditii de siguranta.

Serviciile oferite sunt:

Serviciul de relocare / mutare

SC Practic Production Company SRL vine in ajutorul companiilor si cu un serviciu relativ nou pe piata romaneasca si anume – serviciul de relocare
Acest serviciu vine in ajutorul companiilor in momentul schimbarii locatiilor de functionare , putand sustine de la echipamente de mutare , transport , personal companiile care au nevoie de garantia unei mutari rapide si eficiente ,minimizand timpul si costurile acestei operatiuni se pot baza pe noi in:

  • strangerea , demontarea si impachetarea  mobilierului de birou
  • impachetarea si transportarea documentelor
  • transportul si reinstalarea mobilierului de birou

De asemenea va putem sustine si cu  ambalajele si cutiile de carton ,indispensabile unei mutari /relocari.

Recuperarea de pe piata in numele clientului a paletilor de lemn

Clientii detin o cantitate de paleti cu care isi livreaza marfa, nemaiavand insa posibilitatea sa-si recupereze ambalajele din diferite motive , astfel apeleaza la serviciile societatilor care presteaza in numele clientului aceasta activitate ,reducandu-si considerabil din costuri

Reconditionarea paletilor lemn

Datorita utilizarii repetate ale ambaljelor , acestea se deterioreaza in timp , avand nevoie de mici reconditionari pentru a mai putea fi reutilizati , de asemenea costurile repararii fiind mai reduse decat costurile achizitionarii de noi ambalaje.

Vanzarea paletilor de diferite tipuri si categorii

Fiecare societate , in functie de domeniul de activitate , utilizeaza diferite categorii de paleti , firma noastra acoperind toate cererile de ambalaje de lemn utilizate pe piata.

Inchirierea paletilor de lemn

Acest serviciu fiind in ajutorul societatilor ce nu utilizeaza ambalaje de lemn decat ocazional , prin acest serviciu costurile fiind foarte reduse.

Livrarea paletilor de lemn

Putem asigura transporturi ale marfii noastr catre clienti atat de cantitati reduse cat si cantitati mari , national si international.

Transporturi – serviciul de transport

Depozitarea paletilor si livrarea acestora la cerere

Societatile care nu dispun de spatiul necesar stocarii ambalajelor de lemn , pot apela la societatea noastra pentru depozitarea acestora , livrandu-le la cerere cantitatile necesare .