Paleti din Lemn Second Hand – Preturi de vanzare, reparatii si reconditionare, inchiriere

Paletii din lemn, sunt ambalaje folosite in transportarea, manevrarea si depozitarea tuturor marfurilor.

Avantajele folosirii lemnului pentru paletii din lemn sunt protectia ridicata ce o asigura produselor din interior si faptul ca ambalajele pot fi refolosite avand o rezistenta la solicitari mecanice si la uzura, sunt ecologice si au o conductibilitate electrica foarte mica.

Datorita cantitatilor tot mai reduse de lemn disponibile pentru ambalaje, paletii din lemn pot fi  recuperati, reparati, reconditionati si reintrodusi pe piata sub diferite calitati, in functie de gradul de uzura al acestora.

Cei mai utilizati paleti din lemn de pe piata sunt paletii cu dimensiuni de 800/1200,  marcati cu stantele de eur /epal , denumiti paleti euro, recunoscuti atat pe piata interna cat si pe cea externa, si paletii tip euro, care au aceleasi dimensiuni de 800/1200 si aproape aceleasi caracteristici ca paletii euro, paletii non euro sfiind mai subtiri decat paletii euro si acestia neavand nici un marcaj fiind folositi in mare parte pe piata interna.

Serviciile oferite sunt:

Serviciul de relocare / mutare

SC Practic Production Company SRL vine in ajutorul companiilor si cu un serviciu relativ nou pe piata romaneasca si anume – serviciul de relocare a paletilor din lemn.
Acest serviciu vine in ajutorul companiilor in momentul schimbarii locatiilor de functionare , putand sustine de la echipamente de mutare, transport, personal companiile care au nevoie de garantia unei mutari rapide si eficiente, minimizand timpul si costurile acestei operatiuni se pot baza pe noi in:

  • strangerea, demontarea si impachetarea  mobilierului de birou
  • impachetarea si transportarea documentelor
  • transportul si reinstalarea mobilierului de birou

De asemenea va putem sustine si cu  ambalajele si cutiile de carton, indispensabile unei mutari / relocari.

Recuperarea de pe piata in numele clientului a paletilor de lemn

Clientii detin o cantitate de paleti de lemn cu care isi livreaza marfa, nemaiavand insa posibilitatea sa-si recupereze ambalajele din diferite motive, astfel apeleaza la serviciile societatilor care presteaza in numele clientului aceasta activitate, reducandu-si considerabil din costuri.

Reconditionarea paletilor lemn

Datorita utilizarii repetate ale paletului de lemn, acestia se deterioreaza in timp, avand nevoie de mici reconditionari pentru a mai putea fi reutilizati, de asemenea costurile repararii fiind mai reduse decat costurile achizitionarii de noi ambalaje.

Vanzarea paletilor de lemn de diferite tipuri si categorii

Fiecare societate, in functie de domeniul de activitate, utilizeaza diferite categorii de paleti de lemn, firma noastra acoperind toate cererile de ambalaje de lemn utilizate pe piata.

Inchirierea paletilor de lemn

Acest serviciu fiind in ajutorul societatilor ce nu utilizeaza ambalaje de lemn decat ocazional, prin acest serviciu costurile fiind foarte reduse.

Livrarea paletilor de lemn

Putem asigura transporturi ale marfii noastre catre clienti atat de cantitati reduse cat si cantitati mari, national si international.

Transporturi – serviciul de transport

Depozitarea paletilor si livrarea acestora la cerere

Societatile care nu dispun de spatiul necesar stocarii ambalajelor de lemn, pot apela la societatea noastra pentru depozitarea acestora, livrandu-le la cerere cantitatile necesare.