Paletii din lemn cu dimensiunile de 800x1200x145, cu aproape aceleasi caracteristici cu paletii din lemn marcati sunt denumiti paleti non euro sau paleti tip euro.

Paletii furnizati de societatea noastra sunt second hand, de cea mai buna calitate, folositi la manevrarea ,transportarea, depozitarea si comercializarea produselor de tip marfa mai usoara.

Paletii non euro sunt mai subtiri, acestia pot sustine o greutate de aproximativ 800 kg-1000 kg, sunt folosinti in principal pe piata noastra interna, neavand marcaje reprezentative, se gasesc in perfecta stare, se admit reparatii la aceasta clasa de paleti.

Paletii non euro au ca accent principal de a oferi cel mai mic pret posibil al paletilor din lemn, in primul rand fiind recomandati clientilor care vor utilizare pe termen scurt, sau cauta o solutie low-cost.

Serviciile oferite sunt:

Serviciul de relocare / mutare

SC Practic Production Company SRL vine in ajutorul companiilor si cu un serviciu relativ nou pe piata romaneasca si anume – serviciul de relocare
Acest serviciu vine in ajutorul companiilor in momentul schimbarii locatiilor de functionare , putand sustine de la echipamente de mutare , transport , personal companiile care au nevoie de garantia unei mutari rapide si eficiente ,minimizand timpul si costurile acestei operatiuni se pot baza pe noi in:

  • strangerea , demontarea si impachetarea  mobilierului de birou
  • impachetarea si transportarea documentelor
  • transportul si reinstalarea mobilierului de birou

De asemenea va putem sustine si cu  ambalajele si cutiile de carton ,indispensabile unei mutari /relocari.

Recuperarea de pe piata in numele clientului a paletilor de lemn

Clientii detin o cantitate de paleti cu care isi livreaza marfa, nemaiavand insa posibilitatea sa-si recupereze ambalajele din diferite motive , astfel apeleaza la serviciile societatilor care presteaza in numele clientului aceasta activitate ,reducandu-si considerabil din costuri

Reconditionarea paletilor lemn

Datorita utilizarii repetate ale ambaljelor , acestea se deterioreaza in timp , avand nevoie de mici reconditionari pentru a mai putea fi reutilizati , de asemenea costurile repararii fiind mai reduse decat costurile achizitionarii de noi ambalaje.

Vanzarea paletilor de diferite tipuri si categorii

Fiecare societate , in functie de domeniul de activitate , utilizeaza diferite categorii de paleti , firma noastra acoperind toate cererile de ambalaje de lemn utilizate pe piata.

Inchirierea paletilor de lemn

Acest serviciu fiind in ajutorul societatilor ce nu utilizeaza ambalaje de lemn decat ocazional , prin acest serviciu costurile fiind foarte reduse.

Livrarea paletilor de lemn

Putem asigura transporturi ale marfii noastr catre clienti atat de cantitati reduse cat si cantitati mari , national si international.

Transporturi – serviciul de transport

Depozitarea paletilor si livrarea acestora la cerere

Societatile care nu dispun de spatiul necesar stocarii ambalajelor de lemn , pot apela la societatea noastra pentru depozitarea acestora , livrandu-le la cerere cantitatile necesare .